tisdag 4 september 2012

KING OF HOVRAN Autumn Edition 2012

Ska ni vara med på en gäddtävling från båt i södra dalarna så är detta abolut den bästa! Rekomenderas så in i det grövsta. ps det går att hyra båt
 
KING OF HOVRAN
Autumn Edition 2012



Andreas Jax hälsar tävlingssugna gäddfiskare välkomna till Dalarna i början av oktober. (Foto: jaxafiskeguide.se)

Gäddfisketävling i Dalarna

Publicerad 09:18 - 2012/09/02

Den 6 oktober arrangerar fiskeguiderna Andres Jax och Jens Eriksson gäddfisketävlingen King of Hovran. Det är fjärde året i rad som tävlingen arrangeras och den blir allt mer populär. I år är antalet deltagare begränsat till 50 båtar.Redan nu är tio båtar anmälda till gäddfisketävlingen King of Hovran i Dalarna. Arrangören Andreas Jax ser fram emot tävlingen och tror att maxtaket på 50 båtar kommer att uppnås.
– Sjön Hovran är ett riktigt bra gäddvatten och en perfekt sjö att ha den här typen av tävling, säger han till Fiskejournalen.
Tävlingen äger rum den 6 oktober och startplats är Grådöhamn. Man får använda maximalt fyra spön/beten samtidigt per båt och de fem längsta fiskarna räknas samman. Alla fångade gäddor ska släppas tillbaks efter mätning och fotografering.
I anmälningsavgiften ingår korv och kaffe vid start och målgång. Det kostar 350 kronor att delat om man är 1-2 tävlande i båten och 400 kronor om man är 3-4 personer.
Mer information om tävlingen hittar du här.

Hur det gick för Risk för fisk på King of Hovran i våras? med alla efterleks gäddor!? klicka här.

Detta är fetstulet från Fiskejournalens sida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar